Početna > Konferencije > Konferencije
Hotel in Zagreb/Hotels in Zagreb

Konferencije

 **POGLEDAJTE VIRTUALNU ŠETNJU**

Moderne, multifunkcionalne dvorane raznih kapaciteta bogate dnevnim svjetlom opremljene su sofisticiranom tehničkom opremom i ugrađenim klima uređajima te pružaju razne mogućnosti, ovisno o Vašim potrebama i željama.

Smještene u samom centru Zagreba, s predivnim pogledom na grad, pogodne su za sve vrste događaja u čijoj će Vam organizaciji pomoći naše srdačno i stručno osoblje s internacionalnim iskustvom. U elegantno uređenim dvoranama, uz bogat izbor hrane i pića, te visoku profesionalnost osoblja iza kojeg stoji organizacija mnogobrojnih domaćih i međunarodnih događaja, svaki će Vaš event biti na visokom nivou.

Centrum dvorana

Multifunkcionalna dvorana pogodna je za sve vrste događaja ,od seminara i konferencija do svečanih banketa, kao i za organizaciju plenarnog predavanja nakon kojeg slijedi rad u grupama.

Dvorane Ban Jelačić, Ban Zrinski, Ban Mažuranić, Ban Drašković i Ban Frankopan

Najekskluzivnije dvorane u Zagrebu, locirane na prvom katu starog povijesnog dijela zgrade hotela Dubrovnik s vrhunskim pogledom na Trg bana Jelačića ili Gajevu ulicu pogodne su za sve vrste konferencijsko-banketnih usluga. Ove elegantne dvorane idealne su za održavanje seminara, grupne radove kao i za poslovne ručkove i večere s maksimalnom privatnošću sudionika.

Saloni Stradun I, II i III

Smješteni u novom dijelu zgrade, svi saloni Stradun pružaju pogled na zagrebačku pješačku zonu, Gajevu i Bogovićevu ulicu, i savršen su izbor za manje seminare i prezentacije do 15 osoba te poslovne sastanke.

Saloni Libertas I, II i III

Saloni su smješteni u mirnijem i tišem dijelu hotela te su idealni za održavanje manjih seminara i radionica.

Vaše zadovoljstvo i uspjeh – naš su uspjeh! Obratite nam se s povjerenjem.

Za više informacija možete nas kontaktirati na:

 

Petra Baloban : Email- pbaloban@hotel-dubrovnik.hr

Telefon : +385 (0)1 4863 517

Mladen Klemen : Email – mklemen@hotel-dubrovnik.hr

Telefon : +385 (0)1 4863 504