O hotelu

Vaš najbolji domaćin u Zagrebu!

Hotel-Dubrovnik-In-Zagreb

Ukratko o nama

Cijenjeni gosti,

Dobrodošli u Zagreb, u Hotel Dubrovnik – Vaš hotel u srcu grada koji Vam stoji na usluzi već više od osamdeset godina.

Smješten na središnjem zagrebačkom trgu, Trgu bana J. Jelačića, Hotel Dubrovnik idealan je izbor za svakog poslovnog i turističkog gosta.

Na samo nekoliko koraka od Vas nalaze se glavne znamenitosti grada, važne kulturne i ekonomske institucije, shopping zona te mnoge druge zanimljivosti.

Uz potpuni komfor, gastronomske delicije i vrhunsku uslugu, kod nas ćete se osjećati kao u vlastitom domu i iskusiti ono najbolje od grada – neka i Vama Hotel Dubrovnik bude najbolji domaćin u Zagrebu!

 

**POGLEDAJTE VIRTUALNU TURU**

 

Kako doći do parkinga: https://hotel-dubrovnik.hr/attractions/hotel-dubrovnik-parking/

Pratite nas na Instagramu: #HeartOfZagreb

Pratite nas na Facebooku: HotelDubrovnik

 

Hotel Dubrovnik d.d.

Ljudevita Gaja 1, PP 246, 10000 Zagreb, Hrvatska

OIB 84030903681

[email protected]

 PegasusAmadeusGalileoSabreWorldSpanTravelWeb
GDS CodesW14151ZAG015601616844714151WV14151

 

Tradicija duga 85 godina

 

Hotel Dubrovnik sa svoje 4 zvjezdice pruža dobrodošlicu gostima još od 1929. godine te je kroz desetljeća osvojio brojne nagrade za svoje usluge. Hotel ima idealnu lokaciju u srcu Zagreba, okružen je svim gradskim poslovnim, kulturnim i zabavnim atrakcijama, parkovima i šarolikim kafićima.

Dizajnirao ga je poznati europski arhitekt Dionis Sunko, rođen u Zagrebu, a ukrašen je  brončanom statuom boga Merkura, djelom bečkog kipara Antona Fernkorna iz 19. stoljeća. Njegova fasada koja gleda na Trg bana Jelačića karakterističan je dio gradske arhitektonske baštine. Kako bi ispunio rastuću potražnju, hotelu je dodano moderno, stakleno krilo 1982. godine s dodatnih 150 soba. Danas, Hotel Dubrovnik ima 214 soba i 8 apartmana te jamči savršen balans tradicije, klasične ljepote, odlične usluge i modernih sadržaja u srcu Zagreba.

Vrhunski dizajnirani kongresni kapaciteti

Kao idealan izbor za poslovne putnike, ali i turističke posjetitelje, Hotel Dubrovnik raspolaže poslovnim centrom s 10 vrhunski dizajniranih multifunkcionalnih konferencijskih dvorana koje se mogu postaviti u skladu s potrebama korisnika i to za događanja do 250 sudionika. Pet dvorana je novouređeno i opremljeno sa TV-ima veličine ekrana 42 inča, full HD projektorima, prijenosnim računalima, posebnim sistemom ozvučenja za svaku od dvorana, mikrofonima / slušalicama i drugom opremom za simultano prevođenje.

Hotelski tim za organizaciju evenata ističe se po organizaciji svih vrsta događanja te će svojim znanjem i iskustvom učiniti svaki Vaš događaj nezaboravnim.

Novo lice, stari šarm

Kako i dalje nastavlja igrati ključnu ulogu u privlačenju posjetitelja u Hrvatsku, Hotel Dubrovnik jamči svakom od svojih gostiju mnogo više od udobnih soba u centru grada. Hotel Dubrovnik nudi toplo, prijateljsko okruženje, tradicionalni šarm Zagreba i priliku da osjetite puls dinamične prijestolnice Hrvatske.

Hotel je ranije ove godine ponovo renoviran i osuvremenjen te Vam je na raspolaganju 50 novih, modernih i luksuznih soba kao i 7 luksuznih apartmana opremljenih najkvalitetnijim dekorativnim tkaninama, LCD televizorima, antialergijskom krevetninom, raskošnom posteljinom, visokim anatomskim krevetima s kožnim uzglavljima te udobnim foteljama za opuštanje nakon napornog dana. Nove, prostrane i elegantno uređene kupaonice s aromatskim kupkama i šamponima stvorene su za uživanje i sada su postale pravi mali privatni spa. Vrhunac luksuza i udobnosti u Hotelu Dubrovnik je novouređeni Predsjednički apartman koji se ističe svojom neponovljivom terasom i najboljim pogledom u Zagrebu.

Ukažite nam i Vi svoje povjerenje i odaberite Hotel Dubrovnik – hotel s više od osamdeset pet godina tradicije sigurno će biti Vaš najbolji domaćin u Zagrebu!

 

 KAKO DO NAS

 

Hotel Dubrovnik nalazi se u samom središtu Zagreba te je lako dostupan iz raznih dijelova grada. Od glavnog željezničkog kolodvora udaljen je 0.5 km, 1 km od glavnog autobusnog kolodvora, 5,5 km od Zagrebačkog velesajma te 18 km od aerodroma Pleso. Zagreb je kvalitetno povezan javnim prijevozom – tramvajima i autobusima. Cijena karti u jednom smjeru kreće se od 10 do 15 kn dok je cijena dnevne karte 40 kn te postoji i mogućnost kupovine višednevnih karti. Tramvajska stanica na Trgu bana Jelačića nalazi se na samo nekoliko koraka od hotela. U Zagrebu također ima nekoliko taksi prijevoznika koji uslugu prijevoza nude po pristupačnim cijenama. Dolazite li u Zagreb…

…avionom

Od zagrebačke zračne luke Pleso do hotela najjednostavnije je doći taksijem kojeg možete dogovoriti i prilikom rezervacije smještaja a cijena iznosi 200 kn što je značajno povoljnije negoli da uzimate taksi parkiran ispred same zračne luke. Također možete doći autobusom Croatia Airlines koji nakon svakog leta goste dovozi do glavnog autobusnog kolodvora (tridesetak minuta vožnje, 30 kn) te zatim tramvajem broj 6 u smjeru Črnomerca do Trga bana Jelačića. Vožnja tramvajem traje desetak minuta. Više informacija pronađite na stranicama zračne luke Pleso.

…autobusom

Dolazak s autobusnog kolodvora Zagreb najjednostavniji je tramvajem broj 6 u smjeru Črnomerca. Vožnja do Trga bana Jelačića traje svega desetak minuta. Raspored odlazaka i dolazaka međunarodnih i domaćih autobusnih linija pogledajte na stranicama samog autobusnog kolodvora.

…vlakom

Od zagrebačkog Glavnog kolodvora do Hotela Dubrovnik možete jednostavno doći tramvajem br. 6 u smjeru Črnomerca ili tramvajem br. 13 u smjeru Žitnjaka. Hotel je od kolodvora udaljen dvije stanice. Web stranice Hrvatskih Željeznica nude više informacija o rasporedu međunarodnih i domaćih željezničkih linija.

…automobilom

Ukoliko putujete automobilom, Hotel Dubrovnik za Vas ima 24-satno čuvano parkiralište u Praškoj ulici, oko 100m od hotela. Cijena korištenja parkirališta radnim danom je 100,00kn, a vikendom 80,00kn. Rezervaciju parkirnog mjesta potrebno je izvršiti unaprijed. Dolazak iz smjera:

  • Rijeke, Splita, Karlovca:
Autocesta A1-3 – Jadranska avenija – pratiti znak Zagreb Centar
  • Mađarske, Varaždina:
Cesta A3, pratiti znak Zagreb Centar
  • Beograda, Sarajeva, Slavonskog Broda:
autocesta A4 – Slavonska avenija – pratiti znak Zagreb Centar
  • Graza, Maribora, Krapine:
Autocesta A1, pratiti Zagreb Zapad i zatim Zagreb Centar

Molimo Vas da nam se obratite za detaljnije informacije.

 

 

Lokacija

Kontaktirajte nas

captcha

 

Individualne Rezervacije: [email protected] Tel: +385 1 4863 503 ili

[email protected] Tel: +385 1 4863 501

Seminari/Kongresi: Petra Baloban [email protected] Tel: +385 1 4863 517

Seminari/Kongresi: Mladen Klemen [email protected] Tel: +385 1 4863 504

Grupne Rezervacije: Suzana Fudurić [email protected] Tel: +385 1 4863 505

Prodaja: Ivana Perković [email protected] Tel: +385 1 4863 502

Marketing: Tomislav Kosir: [email protected] T; +385 1 4863 909