Vjenčanja

Neka Vaš najsretniji dan u životu bude kao iz snova!

Hotel Dubrovnik Conventions Page
Sala-Za-Vjencanja-Zagreb-Hotel-Dubrovnik1

Vjenčanja

Vjenčanja

Jedan od najvažnijih događaja u životu je čin vjenčanja, kada se dvoje zaljubljenih jedno drugom obećaju za cijeli život.

Proslavite taj čarobni trenutak sa svojim najdražima na najljepši mogući način – u samom centru Zagreba, u elegantno uređenom Hotelu Dubrovnik uz vrhunsku hranu i poslugu i dan kada započinjete zajednički život uistinu će biti nezaboravan i najljepši u životu.

 

 

”Ljubav je platno koje je priroda istkala, a vezom uresila mašta.” Francois Marie Arouet de Voltaire

Brošura

 

Hotel Dubrovnik daruje mladence

Smješten na glavnom trgu grada Zagreba, Hotel Dubrovnik, uz svoju standardnu ponudu soba, svojim gostima nudi i luksuzniji smještaj u prostranim hotelskim apartmanima.

Dragi mladenci, ukoliko se odlučite ukazati nam povjerenje za organizaciju vjenčanja kod nas, slijedeće pogodnosti su Vam uključene u cijenu svečane večere:

U nastavku možete pogledati naše prijedloge menua za svečanu večeru. Ukoliko biste željeli da kreiramo menu prema Vašim željama, slobodno nam se obratite i potrudit ćemo se ispuniti sve Vašeželje i zahtjeve.

Dragi naši budući mladenci, iskoristite jedinstvenu priliku i rezervirajte svoj termin između 1. siječnja i 05. ožujka te ostvarite 10% popusta na cijene naših menua, 50% popusta na cijenu noćnog rada, a uz to ćemo dodati i gratis svijećnjake.

Ukoliko želite kompletnu organizaciju svog najvažnijeg dana potpuno prepustiti timu Hotela Dubrovnik, pripremili smo za Vas posebnu ponudu već od 80,00 € po osobi (za svadbe od 80 – 200 osoba).

Ljubazno Vas molimo da popunite donji kratki obrazac kako biste vidjeli našu standarnu ponudu za vjenčanja u Hotelu Dubrovnik, ali i kako bismo sastavili ponudu potpuno prilagođenu Vašim željma i zahtjevima.